Zondag 28 september: Fruits de mer middag
Geniet van de lekkerste zeevruchten met een knipoog van onze chef in een ongedwongen sfeer. Tijdens deze middag serveren wij u een tafel vol lekkernijen uit de zee en kunt u genieten van speciaal door de sommelier geselecteerde wijnen. Een mousserend aperitief is bij de prijs inbegrepen.
75 pp
Reserveer hier voor de Fruits de mer middag
Zondag 30 november: wild middag
Het wildseizoen is in volle gang en wij serveren u graag met zorg samengestelde gerechten met lokaal wild in de hoofdrol. Tafelwater en een kopje koffie of thee met friandises achteraf zijn bij de prijs inbegrepen.
95 pp
Zondag 1 februari: afsluiten wildseizoen met een four-hands diner samen met Bram Stoverink (Olde Marckt, Aalten)
Twee keukens, één passie. Karels en De Olde Marckt bundelen hun krachten voor een exclusief Four Hands Diner, waarin de rijke smaken van het wildseizoen centraal staan. Verwacht een middag vol culinaire verfijning, waar ambacht en seizoensproducten samenkomen in verrassende gerechten. Laat uw zintuigen prikkelen en beleef een unieke gastronomische ervaring en sluit samen met ons het wild seizoen af.
6-gangen
100 pp
Tijdens onze thema-middagen kunnen wij helaas geen rekening houden met dieetwensen en allergieën.