25 augustus tot en met 3 september: vakantiesluiting


Zondag 28 september: Fruits de mer middag

Geniet van de lekkerste zeevruchten met een knipoog van onze chef in een ongedwongen sfeer. Tijdens deze middag serveren wij u een tafel vol lekkernijen uit de zee en kunt u genieten van speciaal door de sommelier geselecteerde wijnen. Een mousserend aperitief is bij de prijs inbegrepen.

75 pp


Reserveer hier voor de Fruits de mer middag


Zondag 30 november: wild middag

Het wildseizoen is in volle gang en wij serveren u graag met zorg samengestelde gerechten met lokaal wild in de hoofdrol. Tafelwater en een kopje koffie of thee met friandises achteraf zijn bij de prijs inbegrepen.

95 pp


Reserveer hier voor de wild middag


Zondag 1 februari: afsluiten wildseizoen met een four-hands middag samen met Bram Stoverink (Olde Marckt, Aalten)

Twee keukens, één passie. Karels en De Olde Marckt bundelen hun krachten voor een exclusief Four Hands Menu, waarin de rijke smaken van het wildseizoen centraal staan. Verwacht een middag vol culinaire verfijning, waar ambacht en seizoensproducten samenkomen in verrassende gerechten. Laat uw zintuigen prikkelen en beleef een unieke gastronomische ervaring en sluit samen met ons het wild seizoen af.

6-gangen

100 pp


Reserveer hier voor de four-hands middag


Tijdens onze thema-middagen kunnen wij helaas geen rekening houden met dieetwensen en allergieën.